Den Grønne Guide i Allerød       Skovensvej 4 (på biblioteket, 2. sal), 3450 Allerød      Tlf.:  2986 3250       Email: toda@alleroed.dk

Grønne nyheder 25. oktober 2017

Hvis du har gode ideer til de grønne nyheder, så tøv ikke med at maile til mig. Det kan du gøre her...
Sumpmejse - foto: Bjørli Lehrmann
Alle Børn Cykler - Hvem vandt?
Vinderklassen scorede tæt på max.
20 elever i 5.b på Kratbjergskolen, Ravnsholt er ret seje til at cykle: Alle elever i klassen cyklede til skole næsten hver eneste dag i kampagnen - og alle dage med cykelhjelm på hovedet - også i fritiden.

Så klassen har opnået tæt på det maksimale antal point. Dermed kommer klassen på førstepladsen og vinder 2.000 kr. direkte til klassekassen. Afgørelsen var ikke nem, da adskillige klasser lå næsten helt i toppen med deres deltagelse.

På Kratbjergskolen, Engholm er 3.d de heldige cyklister. For klassen har vundet lodtrækningen blandt alle deltagerne og dermed 1.000 kr. til klassekassen.

En anden klasse på den samme skole har også vundet en præmie: I den store landskampagne har 6.a vundet en fest for hele klassen.

Miki Dam Larsen er både viceborgmester og formand for Allerøds Børn- og Skoleudvalg, så han overraskede eleverne og overrække præmien direkte klasserne sammen med Michael fra Cyklistforbundet og mig.

Alt i alt deltog der 95 klasser med næsten 1.900 elever fra alle skolerne i Allerød. De cyklede til sammen 10.839 cykeldage og havde alle sammen hjelm på hovedet på stort set hver eneste cykeltur, nemlig 10.741 dage.

Stort til lykke til vinderklasserne!

Se evt. mere om kampagnen HER . .