Den Grønne Guide i Allerød       Skovensvej 4 (på biblioteket, 2. sal), 3450 Allerød      Tlf.:  2986 3250       Email: toda@alleroed.dk

Grøn nyhed 1. februar 2018

Hvis du har gode ideer til de grønne nyheder, så tøv ikke med at maile til mig. Det kan du gøre her...
Sumpmejse - foto: Bjørli Lehrmann
foto: Marianne Graversen

Havens vilde dyr og planter -
foredrag med Morten DD den 1. marts


Hvordan kommer man i gang med at lære noget om Danmarks natur? Ikke ude i natur­reserva­terne, men i haven, hvor man færdes hver eneste dag!

I dette foredrag kommer Morten D. D. rigtig tæt på den vilde natur, som næsten altid indfinder sig i haven, hvis man bare lader den gøre det.
Sommerfugle, vilde bier, spændende ynglefugle og et mylder af ukrudt. Og hvem ved, måske vil Morten også fortælle om ukrudtet kan spises!

Morten D. D. Hansen er tv-vært og natur­vejleder. Med sin aldrig svigtende begejstring har Morten D. D., som er uddannet biolog, i mange år været en populær formidler af den danske natur i radioen og på fjernsyn.

Her er virkelig tale om en fagmand, der har noget på hjerte - og så er han tilmed sjov! Man går hjem med et stort smil på læben, meget klogere - og måske med en spirende, ny interesse for det levende derude.

Morten D. D. er forfatter til mere end 500 avisartikler om den danske natur og bøgerne "Naturhistorier fra Nationalpark Mols Bjerge", "Insekter i Danmark" samt faghæfterne "Insekter på rejse", "Fugletræk" og "Møgbiller".
HVOR OG HVORNÅR
Foredraget foregår på Allerød Bibliotek torsdag den 1. marts kl. 19-21.

Danmarks Natur­fredningsforening, Den Grønne Guide og Allerød Bibliotek har arrangeret foredraget.

KØB BILLET
Du kan købe billet til 50 kr.  på Allerød Biblioteks hjemmeside - tryk her.