Den Grønne Guide i Allerød       Skovensvej 4 (på biblioteket, 2. sal), 3450 Allerød      Tlf.:  2986 3250       Email: toda@alleroed.dk

Grøn nyhed 8. august 2019

Hvis du har gode ideer til de grønne nyheder, så tøv ikke med at maile til mig. Det kan du gøre her...

Klima: Nu skal vi gå i panik - og gøre noget!

Onsdag den 28. august
Foredrag og debat med Jesper Theilgaard - derefter fællesspisning

Indtil for nylig troede vi at klimakampen handlede om årlige møder mellem landene i FN, om tovtrækkerier og om nationale energiaftaler, om kommunernes CO2-mål og virksomhedernes bæredygtighed.

Men da en svensk skolepige satte sig foran riksdagsbygningen sidste år i Stockholm med et papskilt og erklærede klimastrejke, kom det meget nærmere til os alle.

Klimaforandringerne er en realitet. Vi kan ikke stoppe dem fuldstændig, men vi kan i fællesskab gøre en indsats for at bremse dem.

Allerød Bibliotek og Den Grønne Guide har inviteret metrolog Jesper Theilgaard til at fortælle os om de klimaændringer, der påvirker vores jord i øjeblikket.

Hvad er det, der ligger bag disse forandringer, vi ser, og ikke mindst hvad er risikoen for fremtiden - for vores børn og børnebørn?

Foredraget giver et letforståeligt indblik i den komplicerede debat om klimaets tilstand - og indeholder også en fortælling om de muligheder, forandringerne giver.
Foredrag med Jesper Theilgaard
Debat med Jesper Theilgaard og fællesspisning
onsdag den 28. august kl. 17:30 - 20:00
på Allerød Bibliotek.

Foredraget er en del af ”Debat og mad”, hvor vi bagefter spiser sammen ved langborde. Tag din nabo eller teenager med og få en snak med din bordfælle om aftens emne.

Pris: 150 kr. dækker både foredrag og spisning. Maden vil selvfølgelig være øko­logisk og klima­venlig.

Billetter købes fra den 9/8 på Allerød Biblioteks hjemmeside HER . .

Billetsalget lukker mandag den 19. august af hensyn til bestilling af mad.