Den Grønne Guide i Allerød       Skovensvej 4 (på biblioteket, 2. sal), 3450 Allerød      Tlf.:  2986 3250       Email: toda@alleroed.dk

Grøn nyhed 10. oktober 2019

Hvis du har gode ideer til de grønne nyheder, så tøv ikke med at maile til mig. Det kan du gøre her...

Alle Børn Cykler - hvem vandt?

De 23 elever i 2.b og de 25 elever i 6.b på Kratbjergskolen, Ravnsholt er ret seje til at cykle: De to klasser har simpelthen cyklet mest - og med cykelhjelm på hovedet.

Dermed kommer de to klasser på førstepladsen og vinder hver 2.000 kr. direkte til klasse­kassen. Afgørelsen var ikke nem, da adskillige klasser i Allerød lå næsten helt i toppen med deres deltagelse.

I Allerød Kommune har alle de tilmeldte klasser flere chancer for at vinde! Der er en lokal præmie både til de små klasser og en præmie til de store klasser.

Cyklistforbundet og Den Grønne Guide udlover nemlig to præmier på hver kr. 2.000,- til de klasser, der får cyklet sig til flest point. Den ene vinder finder vi blandt de deltagende 0. - 5. klasser, og den anden vinder finder vi blandt skolernes ældste klasser.

Cyklistforbundet og Den Grønne Guide overraskede i morges eleverne  og overrakte præmierne direkte klasserne.

Alt i alt deltog der 99 klasser med mere end
2.237 elever fra skolerne i Allerød. De cyklede til sammen 10.311 cykeldage og havde alle sammen hjelm på hovedet på stort set hver eneste cykeltur, nemlig 10.192 dage.

Stort til lykke til vinderklasserne!

Se evt. mere om kampagnen HER . .

2.b på  Kratbjergskolen, Ravnsholt vinder  konkurrencen mellem de yngste klasser
6.b på  Kratbjergskolen, Ravnsholt vinder  konkurrencen mellem de ældste klasser