Grøn Guide Allerød - Borgernes egen miljøvejleder
+45 2986 3250
gikl@alleroed.dk

Skoler

Forside » Skoler

Miljøjagten


Miljøjagten er et tværfagligt undervisningsforløb for hele folkeskolens mellemtrin og varer 3 skoledage. Forløbet bygger på varieret og anvendelsesorienteret undervisning med udgangspunkt i elevernes hverdag: hvad kan de selv gøre? 


Forløbet kan bruges som inspiration til at arbejde med bæredygtighed – fx FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling. Forløbet anviser desuden konkrete muligheder for handlinger, som kan være med til at forbedre miljøet i og omkring skolen. 

Forløbet er gratis for folkeskolerne i Allerød Kommune og Furesø Kommune.

Læs mere om Miljøjagten her.

Grøn Skole

Grøn Skole er Friluftsrådets undervisningsprogram i bæredygtig udvikling.

Med skolen og lokalområdet som ramme skaber eleverne konkrete og håndgribelige resultater, der bidrager til en rigere natur og større miljøbevidsthed.

Programmet guider jer til en bæredygtig udvikling af skolen og til at modtage Det Grønne Flag.  

Læs mere om Grøn Skole her. 

Hvis du har brug for inspira­tion til undervisningen eller et økonomisk tilskud til at deltage i undervisningsprogrammet, så kontakt Grøn Guide her.
Miljøundervisning

Den Grønne Guide kommer gerne til skolerne med inspiration eller oplæg til både lærere og elever. Det kan være klasseundervisning, hjælp til projektopgaven eller gratis lån af materialer til miljøundervis­ningen, f.eks. Klimakufferten.

Kontakt Grøn Guide og hør mere om mulighederne. 

På Grønne Links findes desuden en række henvisninger til undervisningsmateriale med fokus på bæredygtighed, miljø og natur.