maj 21, 2022 Nyheder Ingen kommentarer

Der var virkelig gang i den i Grøn Guides sommerfuglestand, da der lørdag d. 21. maj var “Forår og Børn i Byen” i Lillerød Bymidte. Smukke sommerfugle og livlige larver blev nærstuderet flittigt, og der blev dekoreret de fineste farverige sommerfugle.

Vi fik en god snak med både børn og voksne om sommerfuglenes mad og levesteder, og det var en fornøjelse at høre, at rigtig mange har lyst til eller allerede er i gang med at lukke lidt af den vilde natur ind i haverne til glæde for bl.a. sommerfuglene.

Vi uddelte ca. 100 stk. kællingetandplanter og frøposer med vilde danske blomster, og der blev farvelagt lige så mange sommerfugle.

Tak til alle, der deltog i dagens arrangement, og ikke mindst til de seje frivillige fra Grøn Guide. Sikke en sommerfuglefest!

En stor tak skal også lyde til Birkholm Planteskole for lån af et smukt tørstetræ som inspiration til sommerfuglevenlige træer og buske i haven.

Nåede du ikke forbi vores stand i bymidten, kan du stadig nå at få en frøpose med vilde danske blomster til haven (så længe lager haves). Send en mail på gikl@alleroed.dk, og vi kan aftale nærmere.

Skrevet af dggadk